Potvrđen dolazak Windows 10 Mobile telefona sa Quad HD displejem

Izvor: B92, 27.Jun.2015, 23:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potvrđen dolazak Windows 10 Mobile telefona sa Quad HD displejem

Uz Windows 10 Mobile operativni sistem, stvari na tržištu bi možda mogle da se promene i platforma postane konkurentnija sa Android i iOS operativnim sistemima.

Očekuje se dolazak nekoliko modela sa mnogo jačim hardverom i displejima sa rezolucijom boljom od Full HD. Nakon brojnih glasina sada imamo dokaz da stiže telefon sa Quad HD displejem i Windows 10 Mobile operativnim sistemom. Po svemu sudeći, to bi mogao da bude Microsoft Lumia 940 XL telefon čije smo render >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << koncepte videli nekoliko puta do sada. AdDuplex oglasna mreža nam je sada potvrdila dolazak telefona sa rezolucijom ekrana od 1440 x 2560 piksela, a ranije smo mogli čuti da će telefon imati i skener rožnjače. Kako je ranije sugerisano, Lumia 940 XL će biti fablet sa 5,7-inčnim ekranom.
Pogledaj vesti o: Android

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.