Posle dominacije Srbije nad Angolom, navijači ismevaju Hrvate!

Izvor: 011vodič.com, 31.Avg.2019, 16:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Posle dominacije Srbije nad Angolom, navijači ismevaju Hrvate!

Prvi dan Mundobasketa ostao je obeležen velikim pobedama Srbije i Italije. Izabranici Aleksandra Đorđevića su otvorili šampionat brutalnom pobedom protiv Angole, a to je neke navijače podsetilo na Hrvate.
Kladionica MaxBet vam je pripremila novo iznenađenje. Pokrećemo novu mobilnu aplikaciju, koja je već dostupna za Android. Uskoro će moći da se skine i za IOS. Više informacija možete pronaći na sajtu naše >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << kladionice, kao i na Jutjub kanalu.
Žašto na Hrvate? Pa jednostavno, svi su se setili da je ovako nejaka Angola zapravo deklasirala Hrvate pre svega 20 dana.
Ako Angola izgleda da je zalutala u Kini, šta bi se tek desilo Hrvatima. Naravno svesni smo da je Angola igrala protiv kombinovanog sastava Hrvatske bez NBA igrača, ali opet je zanimljivo opažanje navijača na društvenim mrežama.
Fan fekt: Srbija 🇷🇸 je ns SP u košarci dobila Angolu 🇦🇴 46 razlike!
Ista ta Angola pre dvadesetak dana dobila je Hrvatsku 🇭🇷 20 razlike! pic.twitter.com/DvAPxnl9Tb
— Marko Simov (@marko_simov) August 31, 2019


The post Posle dominacije Srbije nad Angolom, navijači ismevaju Hrvate! appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.