Photoshop Touch dostupan i na smartfonima

Izvor: B92, 27.Feb.2013, 22:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Photoshop Touch dostupan i na smartfonima

Adobe Photoshop (PS Touch) je bez sumnje najkvalitetnija aplikacija za editovanje fotografija i do sada je jedino bila dostupna za tablete, međutim, od danas i korisnici Android telefona napokon će moći da je skinu sa Play Storea.

Po nekim izveštajima verzija za mobilne telefone poptuno je identična onoj dostupnoj za tablete.

Sa izlaskom nove aplikacije pojavile su se i dve vesti – jedna dobra i jedna >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << loša.

Loša vest je da nećete moći da aplikaciju koristite i na telefonu i na tabletu, moraćete da kupite obe verzije – 9.99 dolara za tablet i 4.99 dolara za telefon.

Dobra vest je da ukoliko koristite Adobe Creative Cloud moćićete da projekte automatski sinhronizujete između telefona i tableta.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.