Panasonic Toughbook tablet

Izvor: ITsvet.com, 21.Jun.2011, 14:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Panasonic Toughbook tablet

Panasonic je najavilo predstavljanje novog tableta kasnije ove godine. Međutim, to neće biti običan Android tablet, već će biti Toughbook tablet. Do sada smo imali prilike da vidimo različite tablet računare i neki od njih su zaista lepo izgledali, međutim problem ovih računara je činjenica da su njihovi ekrani bili zaista slabe tačke u smislu toga što se mogu lako oštetiti. Panasonic Toughbook tablet će biti ojačan otpornom plastikom koja je obično rezervisana za branike automobila ili kacige motorciklista. Detalji o samom hardveru ovog tableta su za sada dosta tajanstveni, ali se pretpostavlja da će specifikacije biti karakteristične za ovaj segment.

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

Panasonic Toughbook tablet

Izvor: LaptopSvet.com, 22.Jun.2011, 12:13

Panasonic je najavilo predstavljanje novog tableta kasnije ove godine. Međutim, to neće biti običan Android tablet, već će biti Toughbook tablet. Do sada smo imali prilike da vidimo različite tablet računare i neki od njih su zaista lepo izgledali, međutim problem ovih računara je činjenica...

Nastavak na LaptopSvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.