Panasonic 5“ Toughpad tablet

Izvor: ITsvet.com, 25.Feb.2014, 15:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Panasonic 5“ Toughpad tablet

Panasonic je na MWC događaju predstavio dva najnovija tableta koji su deo Toughpad opsega uređaja za teške uslove rada. Reč je o modelima koji poseduju 5“ HD ekran, quad core procesor i LTE mogućnosti povezivanja. Ovi modeli više liče na smart telefone za teške uslove rada nego tablete. FZ-E1 koristi Windows Embedded Handheld 8, dok FZ-X1 je Android 4.2.2 (Jelly Bean) uređaj. Kao i svi tableti koji su deo Toughpad opsega, oba modela su dizajnirana za upotrebu u teškim uslovima rada i preživeće pad sa visine do 3m, zatim zaranjanje na dubinu od 1.5m, 30 minuta. FZ-E1 pokreće 2.3GHz quad core Snapdragon 800 procesor, dok FZ-X1 koristi 1.7GHz quad core Snapdragon 600.

Nastavak na ITsvet.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Intel predstavio Z3480 mobilni procesor

Izvor: ITsvet.com, 25.Feb.2014

Ako nije bilo očigledno do sada, 64-bitni procesori počinju da budu uobičajen iza mobilne uređaje. Apple ima A7 koji pokreće iPhone 5S i najnovije iPad-ove, Qualcomm ima Snapdragon 410, kao i Snapdragon 610 i 615. Intel se sada pridružuje ovoj priči sa svojom sopstvenom 64-bitnom ponudom i procesorom...

Nastavak na ITsvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.