Pametan telefon za svačiji novčanik

Izvor: Studnel.com, 06.Mar.2016, 22:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pametan telefon za svačiji novčanik

Indijska kompanija pod nazivom Ringing Bells pustila je u prodaju novi model telefona freedom 251, čija je cena nešto manja od četiri evra.
Freedom 251 je trenutno moguće kupiti samo putem interneta i, pored toga, prva serija prodata je u roku od nekoliko sati. Kolika je zainteresovanost za ovaj telefon govori činjenica da je na sajtu kompanije Ringing Bells zabeleženo preko 40.000 korisnika po sekundi koji su želeli >> Pročitaj celu vest na sajtu Studnel.com << da naruče primerak ovog telefona.

Foto: deepclass.org 

Kompanija je dala karakteristike telefona, koje su vrlo dobre za ovako nisku cenu. Naime, telefon koristi Android 5.1 operativni sistem, ekran je veličine 5 inča, poseduje 1GB RAM memorije i 8GB interne memorije, sa mogućnošću korišćenja memorijske kartice do 32GB, takođe ima 3G mrežu i skromne kamere − zadnja od 3,2 megapiksela i prednja od 0,3.
Većina stručnjaka smatra da u ovom telefonu leži neka prevara zato što je, kako oni tvrde, za ovako malu sumu novca nemoguće napraviti mobilni telefon. Kompanija tvrdi da nije reč o bilo kakvoj prevari već o dobro iskorišćenom novcu.

 Foto: technodoze.com
Ne zna se još uvek kako će se pokazati telefon, ali jedno je sigurno − kompanija Ringing Bells je sa proizvodom freedom 251 uzdrmala svet proizvođača mobilnih telefona. I ko zna, možda ćemo se uskoro zahvaliti upravo ovoj kompaniji ako vodeće svetske korporacije mobilnih telefona uzmu u obzir enormno veliku grupu potrošača koji nisu u stanju da daju mnogo para za telefon, pa i same počnu patentirati neki proizvod nalik na ovaj mobilni telefon.
 

telefonismartphonepametne tehnologije

Nastavak na Studnel.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studnel.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studnel.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.