PRESEK MUNDOBASKETA Statistički lideri, Srbija ima jednog na samom vrhu!

Izvor: 011vodič.com, 01.Sep.2019, 20:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRESEK MUNDOBASKETA Statistički lideri, Srbija ima jednog na samom vrhu!

Utakmice se nižu kao na traci u Kini na Mundobasketu. Kompletno prvo kolo je odigrano, pa je vreme da napravimo prvi statistički presek kada je u pitanju individualni učinak igrača.
Kladionica MaxBet vam je pripremila novo iznenađenje. Pokrećemo novu mobilnu aplikaciju, koja je već dostupna za Android. Uskoro će moći da se skine i za IOS. Više informacija možete pronaći na sajtu naše kladionice, kao i na Jutjub >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << kanalu.
Što se tiče rezultata ekipa iz regiona, Srbija je deklasirala Angolu, dok je Crna Gora doživela ubedljiv poraz od Grka.
Kao što smo istakli, ovo će biti tekst o individualnim dostignućima igrača, nekoliko srpskih se nalaze na ovim listama posle jedne odigrane utakmice.
Idemo prvo na glavni statistički podatak. Poeni! Tu se očekivano nalazi Bogdan Bogdanović koji je ubacio 24 poena protiv Angole što je bilo dovoljno da bude šesti na listi najboljih strelaca.

Kada su skokovi u pitanju tu je Bobi Marjanović lider u Srbiji. On je imao 10 skokova protiv Angole što je ga stavlja na peto mesto sa još nekoliko igrača.

Za kraj ostavljamo asistencije, a tu smo najbolji. Stefan Jović je najbolji asistent prvenstva posle prve utakmice jer je upisao devet asistencija.

Drugo kolo Mundobasketa u Kini počinje u ponedeljak.
 

The post PRESEK MUNDOBASKETA Statistički lideri, Srbija ima jednog na samom vrhu! appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Android

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

Španija zakazala duel sa Srbijom na Mundobasketu

Izvor: 011vodič.com, 02.Sep.2019, 17:20

Košarkaši Poljske, Španije i Rusije su ostvarili pobede na Mundobasketu u ponedeljak i tako obezbedili plasman u drugi krug takmičenja.. Kladionica MaxBet vam je pripremila novo iznenađenje. Pokrećemo novu mobilnu aplikaciju, koja je već dostupna za Android. Uskoro će moći da se skine i za...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.