Ovo je Sony Lens Camera za Android

Izvor: B92, 13.Avg.2013, 21:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo je Sony Lens Camera za Android

Prošlog meseca su se pojavila glasine da Sony radi na novom dodatku za smartfone nazvanim Lens Camera. A sada su se na internetu pojavile fotografije koje navodno prikazuju novi Sonyjev dodatak.

U pitanju je objektiv sa kompletnim hardverom kamere koji se može postaviti na zadnju stranu smartfona. Lens Camera je uparena sa uređajem putem NFC-a a slike se šalju putem WiFi-ja.

Postoje dva modela – DSC-QX10 i DSC-QX100.

DSC-QX10 je jefitnija verzija i poseduje >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << 1/2.3-inch 18MP senzor sa a f/3.3-5.9 Sony G objektivom i 10X optičkim zumom.

DSC-QX100 je skuplja verzija i poseduje RX100MII senzor i Zeiss sočiva.

Ono o čemu se još spekuliše jeste informacija da će ovi objektivi biti kompatibilni i sa iOS uređajima.
Pogledaj vesti o: Android

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ovo je Sony Lens Camera za Android

Izvor: B92, 13.Avg.2013

Prošlog meseca su se pojavila glasine da Sony radi na novom dodatku za smartfone nazvanim Lens Camera. A sada su se na internetu pojavile fotografije koje navodno prikazuju novi Sonyjev dodatak...U pitanju je objektiv sa kompletnim hardverom kamere koji se može postaviti na zadnju stranu smartfona....

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.