Ovaj telefon želi da promeni Android u potpunosti!

Izvor: Mondo, 25.Maj.2017, 22:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovaj telefon želi da promeni Android u potpunosti!

Kreator operativnog sistema obećava nešto vanserijsko za 30. maj!

Nakon slike telefona koji želi da promeni Android ekosistem u potpunosti, za koji još uvek ne znamo kako će se zvati i kakve će specifikacije imati (osim ekrana od ivice do ivice), dobili smo konkretnu informaciju o mogućoj premijeri - 30. maja!

Ovo je otkriveno na novootvorenom Twitter nalogu Essential, kako bi možda trebalo da se zove i prvi telefon >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << koji će otkriti Endi Rubin, tvorac Androida, koji je napustio Google kompaniju.

Hi, welcome to our Twitter page. We're here to let you know something big is coming May 30th! Stay tuned...

— Essential (@essential) May 25, 2017

Essential telefon trebalo bi da bude nešto sasvim novo, potpuno drugačije od svih Android telefona do sada, što bi trebalo da promeni i pravila igre na ovom sve manje zanimljivom tržištu. Šuška se o ekranu veličine 5.5 inča, rezolucije 2.560 x 1.312 piksela, 4 GB RAM, 12 MPx zadnjoj kameri, Snapdragon 835 čipsetu i keramičkom kućištu.

Šta je istina - saznaćemo verovatno 30. maja!

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebook, Twitter i Instagram mreži.

____________________________________________________________________

MONDO Android aplikacija je opet tu: PREUZMITE JE!
Pogledaj vesti o: Android,   Twiter

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.