Organizujte se uz Google Calendar

Izvor: Mondo, 22.Okt.2012, 16:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Organizujte se uz Google Calendar

Kompanija Google korisnicima Android uređaja omogućila je besplatno preuzimanje i korišćenje Google Calendar apliakcije, jedne od najboljih u tom domenu.

Nexus telefoni imaju jednu od najboljih Kalendar aplikacija, koja je sada besplatno dostupna vlasnicima svih Android ICS 4.0.3 telefona.

Aplikacija Google Calendar nalazi se u Play prodavnici i "teška" je svega 1.6 MB. Nova aplikacija omogućava >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << kreiranje lista i pojedinačnih događaja, njihovo sinhronizovanje kroz sve Google naloge i uređaje, kao i automatsko obaveštavanje korisnika navedenih u događajima kalendara. Svi obeleženi korisnici automatski će dobiti novu, ažuriranu verziju događaja sa svim izmenjenim podacima.

Ovo je naravno samo deo dnevnih, nedeljnih i mesečnih obaveza koje možete da vodite pomoću ovog kalendara, koji ima mogućnost podsetnika sa alarmom.

Google Calendar preuzmite besplatno iz Google Play prodavnice.

(MONDO)

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Update za Google Play

Izvor: ITsvet.com, 23.Okt.2012, 09:36

Google je počeo sa upotrebom unapređene verzije njihove aplikacije za Google Play za Android smart telefone i tablet računare donoseći sa sobom zanimljivu novu karakteristiku. U pitanju je mogućnost uklanjanja aplikacija iz „My Apps“. Pre nego što je Google Play Store kreirao verziju 3.9.16,...

Nastavak na ITsvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.