On definitivno dolazi!

Izvor: Mondo, 15.Avg.2015, 10:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

On definitivno dolazi!

Pisali smo ranije o novom BlackBerry telefonu sa Android operativnim sistemom. Videli ste i fotografije. Pogledajte još jednu, najnoviju.

Foto: Crackberry/PhoneArena BlackBerry Venice



BlackBerry je od predstavljanja svog prvog telefona sa Android operativnim sistemom samo nekoliko meseci daleko. Slajder telefon pod imenom Venice imaće zakrivljen ekran kao Galaxy S6 edge, zvučnik na prednjoj strani i kameru >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << rezolucije 18 MP sa OIS funkcijom. Od ostalih specifikacija znamo da će ekran biti veličine 5.4 inča, QHD rezolucije (1440 x 2560 piksela), procesor Snapdragon 808, 3 GB RAM memorije i da će prednja kamera imati 5 MP.

Fotografija koja se upravo pojavila prikazuje kako uređaj izgleda sa virtuelnom tastaturom. Naravno, uređaj poseduje i fizičku tastaturu koja se izvlači. Mnogo Android korisika se zainteresovalo za ovaj model od kad ga je BlackBerry prvi put pokazao na MWC sajmu u Barseloni.

Telefon će najverovatnije dolaziti i sa BlackBerry 10.3 operativnim sistemom. Ovo možda i nije loša odluka. Zvanično predstavljanje se očekuje u novembru pred praznike, navodi Phone Arena.

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebooku,Twitteru i Instagramu.
Pogledaj vesti o: Android

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.