Odbojkašice Srbije: Moramo mnogo bolje

Izvor: 011vodič.com, 01.Sep.2019, 21:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odbojkašice Srbije: Moramo mnogo bolje

Reprezentativke Srbije u odbojci rekle su da je pobeda nad Rumunijom ostvarena sa “pola gasa” što nije dobro i da dalje moraju mnogo bolje.
Kladionica MaxBet vam je pripremila novo iznenađenje. Pokrećemo novu mobilnu aplikaciju, koja je već dostupna za Android. Uskoro će moći da se skine i za IOS. Više informacija možete pronaći na sajtu naše kladionice, kao i na >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << Jutjub kanalu.
Bilo je sa pola gasa, ali to sigurno nije dobro. Ipak, bilo je dovoljno za pobedu i prolaz u četvrtfinale. Nadam se da ćemo u četvrtfinalu shvatiti da eventualni poraz znači povratak kući. Daćemo maksimum kako bismo prošle u polufinale. Moramo mnogo bolje da igramo – rekla je Brankica Mihajlović posle utakmice u Ankari.
Srbija je prošla u četvrtfinale Evropskog prvenstva ubedljivom pobedom nad Rumunijom.
Bilo je očekivano, mnogo smo kvalitetnija ekipa od Rumunije, ali je trebalo da se prilagodimo posle dva slobodna dana. Trebalo je vremena da se priviknemo nivou na njihovu igru koja nije toliko kvalitetna. Uspele smo da se snadjemo i završimo mirno utakmicu – kazala je Ana Bjelica.
Bjanka Buša je dodala da očekuje sve bolju igri srpskog tima.
Bilo je očekivano, ali ne i lako igrati posle dva dana pauze. Rumunija se dobro borila, ali smo preokrenuli u našu korist na iskustvo. Sledi još dva dana odmora, idu sve teži protivnici, ali verujem da ćemo igrati sve bolje – navela je Buša.
Srpske odbojkašice će četvrtfinale igrati u sredu protiv Bugarske koja je pobedila Azerbejdžan sa 3:0.

The post Odbojkašice Srbije: Moramo mnogo bolje appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

Srpske odbojkašice saznale ime protivnika u četvrtfinalu, moraće bolje nego protiv Rumunije

Izvor: Sportske.net, 01.Sep.2019

Reprezentativke Srbije u odbojci rekle su da je današnja pobeda nad Rumunijom ostvarena sa "pola gasa" što nije dobro i da dalje moraju mnogo bolje..."Bilo je sa pola gasa, ali to sigurno nije dobro. Ipak, bilo je dovoljno za pobedu i prolaz u četvrtfinale. Nadam se da ćemo u četvrtfinalu shvatiti...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.