Očišćena deponija na Banovom brdu

Izvor: Studio B, 24.Jul.2013, 17:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Očišćena deponija na Banovom brdu

Opština Čukarica organizovala je čišćenje parcele na kojoj je nikla divlja deponija. Prijava je stigla preko android aplikacije s mobilnog telefona koja je građanima dostupna već mesec dana u okviru sistema Čukarica - otvorena opština.

U akciji koju je organizovala opština Čukarica očišćena je parcela u ulici Lazara Kujundžića na Banovom brdu na kojoj je nikla divlja deponija obrasla u korov.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B <<
Pored ekipa „Zelenila", „Čistoće" i „Papir servisa" u akciji čišćenja učestvovali su predstavnici opštine Čukarica, predsednik opštine Zoran Gajić i članovi Opštinskog veća Čukarice.

- Ulica Lazara Kujundžića je vrlo prometna saobraćajnica koja vodi od Čukaričke padine do Banovog brda. Do pre tri godine ovde je postojalo nehigijensko naselje, koje smo tada očistili, ali je u međuvremenu nastala nova deponija. Ovu prijavu dobili smo od naših građana putem android aplikacije sa mobilnog telefona i u roku od nekoliko dana organizovali smo ekipe, koje danas sa nama raščišćavaju ovu parcelu i kojima dugujemo zahvalnost. Ovom akcijom želimo ne samo da uredimo ovaj prostor već i da utičemo na stvaranje novih životnih navika naših sugrađana kako ovakve deponije ne bi ponovo nicale - rekao je predsednik Zoran Gajić.

U današnjoj akciji sa parcele u Ulici Lazara Kujundžića i neposrednoj okolini izneto je više od 10 kubika otpada, parcela je očišćena, pokošena je trava i uklonjeno dublje rastinje.

 

Nastavak na Studio B...






Povezane vesti

Očišćena deponija u Ulici Lazara Kujundžića na Banovom brdu

Izvor: Danas, 25.Jul.2013, 01:05

U akciji koju je sprovela opština Čukarica juče je očišćena parcela u Ulici Lazara Kujundžića na Banovom brdu na kojoj je nikla divlja deponija obrasla u korov.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.