Objavljenji zvanični podaci o ZTE Star 1 LTE – cena samo 225$

Izvor: TehnoMagazine.com, 24.Apr.2014, 15:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Objavljenji zvanični podaci o ZTE Star 1 LTE – cena samo 225$

Nakon velike zvezde Grand S II LTE smartfona, kineska kompanija je i zvanično najavila još jedan model – ZTE Star 1 LTE koji će raditi na Android 4.4 KitKat OS-u.
Podsetimo se, Grand S II LTE najavljivan je još u januaru kada je imao i svoju zvaničnu premijeru na sajmu CES 2014. ZTE Star 1 LTE ima vrlo sličnu hardversku konfiguraciju, ali ipak nešto slabiju. Počnimo sa displejom od 5 inča Full HD rezolucije od 1920×0180 tačaka. a radiće na četvorejgarnom Qualcommovom >> Pročitaj celu vest na sajtu TehnoMagazine.com << Snapdragon 400 procesoru na 1,6 GHz. Podsetićemo vas kako se u Grand S II LTE nalazi procesor iz nove generacije, a to je četvorojezgarni Snapdragon 801 (2,5 GHz, Adreno 330 grafika).
Dodajmo i kako ZTE Star 1 LTE ima zadnju kameru od 8 MP sa dvostrukim blicem, a prednja kamera je od 5 MP, ima 2 GB RAM-a, 16 ili 32 GB prostora za čuvanje podataka, i bateriju od 2.300 mAh. Dolazi u tri boje – crni, beli i ljubičasti, a radiće na novom Android 4.4.2 KitKat operativnom sistemu.
Najnovije informacije govore kako će se ZTE Star 1 LTE prodavati za 225$ u Kini, a uskoro ga možemo očekivati i širom sveta, pa verovatno i u Srbiji.

 
 
(TehnoMagazine.com)

Nastavak na TehnoMagazine.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TehnoMagazine.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TehnoMagazine.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.