Novi Google servis

Izvor: ITsvet.com, 12.Maj.2011, 16:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi Google servis

Google, najveća kompanija za internet pretragu na svetu, napravila je veliki korak u svet zabave tako što je uvela servis za skladištenje muzičkih sadržaja i iznajmljivanje filmova za njihov Android softver za telefone i tablet uređaje. Novi Music Beta servis najavljen je u toku održavanja I/O konferencije koja se održava u San Fransisku pa će korisnici od sada imati mogućnost skladištenja biblioteka muzičkih sadržaja i lista numera, a sistem će im predlagati muzičke sadržaje na osnovu dostupnih kolekcija. Filmovi će biti dostupni za iznajmljivanje preko Android Market-a i biće usmeravani na računare i tablet uređaje, naglašava zvanični predstavnik kompanije Google.

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

Stiže Honeycomb 3.1

Izvor: ITsvet.com, 13.Maj.2011, 14:45

Google je na svojoj Google I/O konferenciji izdao Android 3.1 upgrade za Honeycomb tablet operativni sistem, a karakteristike ovog operativnog sistema će doneti na mobilne telefone Ice Cream Sandwich verzijom operativnogg sistema koja treba da se pojavi u četvrtom kvartalu ove godine. Honeycomb 3.1...

Nastavak na ITsvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.