Novi Dropbox za Android (+500 MB besplatno)

Izvor: Baguje.com, 03.Feb.2012, 20:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi Dropbox za Android (+500 MB besplatno)

Dropbox je na svom forumu objavio beta verziju aplikacije za Android telefone koja omogućava automatsko slanje slika uslikanih mobilnim aparatom na Dropbox nalog korisnika. Dakle, uslikate sliku i ona se odmah pošalje na vaš Dropbox, moćno, zar ne ?

Pored ove odlične opcije, omogućili su i korisnicima koji ovo probaju dodatnih 500 MB prostora na svom nalogu. Sve što treba da uradite jeste da preuzmete aplikaciju sa linka ispod, instalirate je, prijavite se sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Baguje.com << vašim dropbox nalogom, uslikate sliku, omogućite slanje na Dropbox i istog sekunda kada je slika poslata na vaš nalog, vi dobijate dodatnih 500MB besplatno. Za sve skeptike, moram da kažem da sam upravo ovo testirao i uspešno poslao sliku i dobio 500MB dodatnog prostora.
Beta aplikaciju možete da preuzmete sa adrese http://db.tt/4ZL2gCdt (direktan link do .apk fajla) ili skeniranjem ovog QR koda

Srodni postovi

[Android] Dropbox

HTC i Dropbox se udružili

[Android] GetJar nudi Gold aplikacije potpuno besplatno
Post "Novi Dropbox za Android (+500 MB besplatno)" je objavio djevrek za sajt Baguje.COM, dana 3. 02. 2012.
Kategorije: Android | Tagovi: besplatno, dropbox



Nastavak na Baguje.com...






Povezane vesti

Sims Freeplay stiže uskoro na Android

Izvor: Baguje.com, 03.Feb.2012

EA Games je objavio da će uskoro da omogući korisnicima Android telefona da igraju besplatnu verziju jedna od najpopularnijih igara na svetu pod imenom SIMS.  Sims Freeplay je dakle besplatna verzija ove igre i pretpostavlja se da će se pojaviti negde u toku februara na Android marketu..Naravno,...

Nastavak na Baguje.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Baguje.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Baguje.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.