Novi Dropbox za Android (+500 MB besplatno)

Izvor: Baguje.com, 07.Feb.2012, 21:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi Dropbox za Android (+500 MB besplatno)

Dropbox je na svom forumu objavio beta verziju aplikacije za Android telefone koja omogućava automatsko slanje slika uslikanih mobilnim aparatom na Dropbox nalog korisnika. Dakle, uslikate sliku i ona se odmah pošalje na vaš Dropbox, moćno, zar ne ?

Pored ove odlične opcije, omogućili su i korisnicima koji ovo probaju dodatnih 500 MB prostora na svom nalogu. Sve što treba da uradite jeste da preuzmete >> Pročitaj celu vest na sajtu Baguje.com << aplikaciju sa linka ispod, instalirate je, prijavite se sa vašim dropbox nalogom, uslikate sliku, omogućite slanje na Dropbox i istog sekunda kada je slika poslata na vaš nalog, vi dobijate dodatnih 500MB besplatno. Za sve skeptike, moram da kažem da sam upravo ovo testirao i uspešno poslao sliku i dobio 500MB dodatnog prostora.
Beta aplikaciju možete da preuzmete sa adrese http://db.tt/4ZL2gCdt (direktan link do .apk fajla) ili skeniranjem ovog QR koda

Srodni postovi

[Android] Dropbox

HTC i Dropbox se udružili

Kako da prebacujete dokumente iz Google Docs direktno u Dropbox i obrnuto?
Post "Novi Dropbox za Android (+500 MB besplatno)" je objavio djevrek za sajt Baguje.COM, dana 3. 02. 2012.
Kategorije: Android | Tagovi: besplatno, dropbox



Nastavak na Baguje.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Baguje.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Baguje.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.