Nova informacija o Realme GT5 Pro telefonu otkriva prisustvo tri Sony senzora

Izvor: Piplmetar.rs, 26.Okt.2023, 04:30

Nova informacija o Realme GT5 Pro telefonu otkriva prisustvo tri Sony senzora

Naredni Realme premijum uređaj nosiće naziv Realme GT5 Pro, a glasine od ovog leta sugerisale su OmniVision OV64B senzor za kameru sa 3x optičkim zumom.
Sada je isti izvor revidirao informaciju, sugerišući da ćemo zapravo videti tri Sony senzora. On je takođe naveo i to da će ekran imati 1.5K rezoluciju, što je marketinški termin koji kineska kompanija pogrešno koristi za panele od 1220p, prenosi Android Treasure >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << kineske izvore..
Ako su nove informacije tačne, u Realme GT5 Pro telefonu videćemo Sony IMX966 senzor iza glavne kamere. Navodno je veličine 1/1.4″, ali će raditi na istom nivou kao IMX989 veličine 1″ zahvaljujući svojoj slojevitoj strukturi. Za ultra-široku kameru biće upotrebljen IMX581 od 48 MP, dok će telefoto kamera koristiti senzor IMX890 od 50 MP.

Realme
Ovo nije prvi put da čujemo informacije vezane za Sony IMX966 senzor za glavnu kameru i 48 MP za ultra širokougaonu kameru. Očekujemo da će se ova kombinacija takođe pojaviti i na OnePlus 12, za koji je izveštavano ranije da će imati 64 MP OmniVision senzor za periskopsku kameru.
Opširnije
Izvor: Benchmark.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.