Nova besplatna aplikacija koja olakšava prebacivanje fotografija sa telefona na računar

Izvor: BKTV News, 21.Okt.2018, 13:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova besplatna aplikacija koja olakšava prebacivanje fotografija sa telefona na računar

Nova besplatna Microsoft aplikacija svim Windows 10 korisnicima daje mogućnost da prebacuju podatke sa kompjutera na telefon mnogo lakše nego ikada pre. 

Aplikacija Your Phone dozvoljava vam da prostim prevlačenjem prebacite fotografije sa Android uređaja na PC, kao i tekustalne poruke, piše b92.net.

Your Phone možete da skinete iz Microsoftove prodavnice aplikacija, a uskoro bi trebalo da dobije podršku i za notifikacije i strimovanje sadržaja na PC. >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News <<

Android telefoni moraju da budu povezani sa kompjuterom putem Windows Settings ili Your Phone aplikacije, sudeći po Microsoftu. Kada se povežete, dobićete aplikaciju od Microsofta koju morate da skinete na svoj telefon pre nego što završite sva podešavanja.

Kako bi sve radilo, potreban vam je Windows 10 kompjuter sa svim najnovijim apdejtima i Android smartfon koji radi na Androidu 7, ili novijem.

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.