Nezaustavljiva Serena Vilijams – MaxBet Sport

Izvor: 011vodič.com, 04.Sep.2019, 09:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nezaustavljiva Serena Vilijams – MaxBet Sport

Serena Vilijams je čini se konačno spremna za osvajanje rekordne 24. Grend slem titule. Amerikanka, koja već više od dve godine pokušava da izjednački rekord Margaret Kort prosto je deklasirala protivnicu u četvrtfinalu, Kineskinju Ćijan Vang, 6:1, 6:0.
Kladionica MaxBet vam je pripremila novo iznenađenje. Pokrećemo novu mobilnu aplikaciju, koja je već dostupna za Android. Uskoro će moći da se skine i za IOS. Više informacija možete pronaći na sajtu naše kladionice, >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << kao i na Jutjub kanalu.
Serena se na terenu zadržala svega 44 minuta, nijednog momenta Vangova nije imala bilo kakvu šansu ni da se ponada plasmanu u polufinale.
Bila je to Vilijamsova kao u najboljim danima, snažno je udarala, dobro se kretala, igrala praktično bez greške, za razliku od protivnice koja je bila isuviše impresionirana susretom na “Artur Eš” stadionu.
Uz to ovo joj je bila jubilarna, stota pobeda u Njujorku i 13. plasman u polufinale ovog turnira.
Neverovatno je sve ovo, jer kad sam ovde počela da igram, imala sam samo 16 godina. Nije mi ni padalo na pamet da ću imati sto pobeda ovde. Volim ovo što radim, ne želim da prestanem da igram ovde. Osećam se dobro, imala sam tešku godinu. Vratila sam se na Vimbldonu, igram bolje i evo me, tu sam – izjavila je Vilijamsova.
Zanimljiva stvar dogodila se kada je voditeljka na kraju rekla da je čula da Serena voli karaoke.
Uh, dobro je. Mislila sam da ćete me pitati da pevam! Mogu ako mislite da rasteram navijače i izgubim nekog od njih – nasmejala se Amerikanka.
Kaže i da je poseban osećaj igrati pred domaćom publikom.
Biti Amerikanka i igrati kod kuće je interesantno i lepo. Odrasla sam gledajući US Open, gledala sam mnogo šampiona, otvaranje stadiona Artur Eš. Osvojila neke od 23 Grend slem titule baš ovde. Poseban je ovo teren – priznala je, a potom se osvrnula i na narednu rivalku, Jelinu Svitolinu.
Ima sjajnu godinu, igrala je u polufinalu Vimbldona, sigurna sam da želi ovog puta i dalje da dogura. Moraću da igram dobro. Srećna sam i spremna, hoću da uživam u igri – zaključila je Serena.

The post Nezaustavljiva Serena Vilijams – MaxBet Sport appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Android

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.