Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 26.Avg.2023, 10:58

Nestala devojka iz Novog Sada: Iva Balog poslednji put viđena noćas na Oficircu, porodica i prijatelji mole za pomoć

NOVI SAD – Devojka Iva Balog nestala je sinoć oko 4 sata, nakon što je poslednji put viđena na novosadskoj plaži Oficirac. Porodica i prijatelji aktivno dele fotografiju uz molbu da im se jave sugrađani ukoliko su videli devojku ili poseduju bilo kakvu informaciju. Pročitajte još:   Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.
Vest Nestala devojka iz Novog Sada: Iva Balog poslednji put viđena noćas na Oficircu, porodica i prijatelji mole za pomoć objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

POTRAGA ZA IVOM Novosađanka poslednji put viđena da se kupa u Dunavu, pa nestala bez traga

Izvor: Blic, 26.Avg.2023

Novosađanka Iva Balog nestala je noćas oko 4 sata posle ponoći a poslednji put je viđena na divljoj plaži Oficirac u Petrovaradinu gde se kupala u Dunavu.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.