Mozila sprema nešto veliko?

Izvor: S media, 26.Jun.2012, 11:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mozila sprema nešto veliko?

Mnogi veruju da je u pitanju lansiranje nove verzije Firefoxa, nadogradnje za korišćenje na Androidu 4.1 kodnog imena Jelly Bean. Jelly Bean će najverovatnije biti predstavljen sutra na konferenciji Google I/O.

Telefon koji voli vodu

Firefox je postao preveliki?

Google Chrome zauzeo tron

Sudeći prema objavljenoj slici, naglasak je na novoj verziji Firefoxa za Android stavljen na brzinu, funkcionalnosti i sigurnost. >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Osim u izdanju za sve važnije računarske platforme, Firefox je od mobilnih platformi dostupan jedino na Androidu.

Mozila razvija i Firefox u Metro stilu za Windowse 8, a nedavno je demonstriran i prototipni Firefox za iPad.

Izvor:Tehnologija.me
Pogledaj vesti o: Android

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Mozila sprema nešto veliko?

Izvor: Capital.ba, 26.Jun.2012

NJUJORK, Mozila je najavila lansiranje „nečeg velikog“ – za sada je jedino poznato da se odnosi na Firefox za Android. Mnogi vjeruju da je u pitanju lansiranje nove verzije Firefoxa, ..

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.