“Možda vas podsećam na Pirla, ali sam više kao Gatuzo”

Izvor: 011vodič.com, 17.Okt.2019, 08:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“Možda vas podsećam na Pirla, ali sam više kao Gatuzo”

Mladi italijanski fudbaler Sandro Tonali bio je presrećan posle debija za reprezentaciju Italije, a zatim pričao i o svojim karakteristikama.
Kladionica MaxBet vam je pripremila novo iznenađenje. Pokrećemo novu mobilnu aplikaciju, koja je već dostupna za Android. Uskoro će moći da se skine i za IOS. Više informacija možete pronaći na sajtu naše kladionice, kao i na Jutjub kanalu.
Devetnaestogodišnji >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << vezista je debitovao za “azure” u pobedi nad Lihtenštajonom od 5:0, ušavši sa klupe. On je istakao da mu je bilo potrebno 30 sekundi da “dođe sebi”.
– To je bilo divno jer nemaju svi tu čast da igraju za reprezentaciju. Posle 30 sekundi, tokom kojih sam bio dosta emotivan, shvatio sam šta se dešava i smirio se. Trener nam je rekao da budemo spremni, tako da sam donekle bio spreman da uđem na teren – kazao je Tonali.
Tonalija su upoređivali sa legendama italijanskog fudbala, Andreom Pirlom, Danijeleom De Rosijem, Đenarom Gatuzom…

– Teško je izabrati jednog od tih velikih šampiona. Mislim da bi kombinacija sve trojice bila savršena. Moguće je da igrom podsećam na Pirla, ali često pokazujem i čvrstinu koju je imao Gatuzo –
 jasan je bio samouvereni 19-godišnjak.


The post “Možda vas podsećam na Pirla, ali sam više kao Gatuzo” appeared first on 011vodic.com.
Pogledaj vesti o: Android

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.