Motorola greškom pokazala novi sat

Izvor: Mondo, 15.Avg.2015, 12:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Motorola greškom pokazala novi sat

Jedan od najlepših Android Wear satova uskoro dobija svog naslednika.

Slobodno možemo reći da ljudi sa nestrpljenjem očekuju novi Moto 360 pametni sat kompanije Motorola. Nakon prvih fotografija koje su se pojavile u martu, koje je takođe greškom objavio izvršni direktor Lenovo-a, pojavljivale su se i neke druge informacije u vezi sa uređajem, a sada je Motorla konačno pokazala i dizajn novog sata.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<
Na društvenoj mreži Instagram Motorla je okačila klip sa još uvek nepredstavljenim Moto 360 satom druge generacije. Dugme se nalazi na gornjoj desnoj strani za razliku od prethodnog modela na kom je dugme bilo na sredini desne strane. Kaiševi su drugačije prikačeni na kućište takođe, piše Droid Life.

Na video snimku se vidi sat koji ima ekran kao i prošlogodišnji model, tj. sa ekranom koji nije u potpunosti okrugao, već manji donji deo zauzima ambient light senzor. Teško je reći da li će na finalnom proizvodu biti isto ovakav ekran ili ne. Većina se slaže da bi pun krug bio pravi pogodak.

Pogledajte video i recite nam da li vam se dopada novi Moto 360 sat?

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebooku,Twitteru i Instagramu.



Izvor: Droid Life

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.