Microsoft predstavio univerzalnu tastaturu za iOS i Android

Izvor: B92, 14.Jul.2015, 21:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Microsoft predstavio univerzalnu tastaturu za iOS i Android

Microsoft je jedna od onih kompanija koje kreiraju dodatke za smartfone i tablete, a kompanija je sada predstavila najnoviju, sklopivu tastaturu sa cenom od 100 dolara, kompatibilnu sa iOS i Android uređajima.

Microsoftova tastatura nosi naziv Universal Foldable Keyboard, a kompanija ju je prvi put prikazala na ovogodišnjem MWC 2015 sajmu u Barseloni. Tastatura bukvalno može da se presavije na pola, što je čini veoma >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << prenosivom. Za uparivanje sa iOS i Android uređajima koristi Bluetooth, a može se koristiti i za Windows i OS X računare. Kada se jednom napuni, tastatura se može koristiti oko tri meseca. Može se upariti sa dva uređaja istovremeno, a korisnik lako može navigirati između dva uređaja korišćenjem tastera lociranih u gornjem redu.

Microsoft Universal Folding Keyboard je dostupna u kompanijinim online prodavnicama, maloprodaji i preko Amazona, po ceni od 99,95 dolara.

izvor: benchmark.rs

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.