Microsoft-ova Cortana od avgusta u Android verziji

Izvor: Kamatica.com, 27.Jul.2015, 00:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Microsoft-ova "Cortana" od avgusta u Android verziji

Verzija Microsoft-ovog ličnog asistenta "Cortana", koja funkcioniše pod Google-ovim operativnim sistemom Android, pojaviće se u avgustu.Na Internetu su procurele informacije o toj Android verziji Microsoft-ove "Cortana", objavljeno je danas na web portalu zdnet.fr.

Informacije procurele na web-u ukazuju da je razvoj aplikacije u veoma poodmakloj fazi.

Verzija aplikacije, koja je procurela na internetu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kamatica.com << pokazuje se funkcionalnom, kako je pre svega potvrdio web sajt Windows News.

Taj američki softverski gigant potvrdio je u junu razvoj verzije svog personalnog asistenta za Android.

Microsoft je objavio da će se nova verzija "Cortana" pojaviti na tržištu u julu.

Aplikacija za Android, međutim, izgleda malo kasni.

Reagujući na procurele informacije, Microsoft je objasnio da trenutno testira "Cortana" na ograničenom broju korisnika koji se nalaze u SAD i Kini.

Microsoft precizira da će beta (probna) verzija Android aplikacije biti veoma brzo dostupna, za samo nekoliko sedmica.

Nastavak na Kamatica.com...






Povezane vesti

Sony lansira uslugu snimanja iz vazduha dronovima

Izvor: Kamatica.com, 27.Jul.2015

Japanski elektronski gigant Sony osniva sa domaćom firmom ZMP zajedničku kompaniju Aerosense koja će obezbeđivati korporativnim klijentima uslugu snimanja iz vazduha dronovima (bespilotnim letilicama)...Aerosens će početi da funkcioniše od avgusta, saopšteno je iz Sony-ja...Sony, koji će držati...

Nastavak na Kamatica.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kamatica.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kamatica.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.