Matični Firefox Android pretraživač

Izvor: ITsvet.com, 28.Jun.2012, 17:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Matični Firefox Android pretraživač

Nakon što se pojavila beta verzija, Firefox matični Android pretraživač je konačno stigao na Google Play. Uprkos otme što ima mnogo toga sjajnog i šljaštećeg kod ovog pretraživača kao što su Flash i HTML5 podrška, nova welcome stranica, ono što je ipak od presudnog značaja i što bi moglo da ovaj pretraživač načini vrlo privlačnim jeste njegova brzina. Ova brzina je veoma dobra stvar za svaki pretraživač, naročito što matični Android pretraživač ne funkcioniše najbolje na nekim starijim uređajima, kakav je na primer Galaxy S što je dovodilo do frustracije od strane korisnika. Ostaje nam da vidimo kako će se situacija razvijati za Firefox.
Pogledaj vesti o: Android

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

Matični Firefox Android pretraživač

Izvor: ItRešenja.com, 29.Jun.2012, 00:18

Nakon što se pojavila beta verzija, Firefox matični Android pretraživač je konačno stigao na Google Play. Uprkos otme što ima mnogo toga sjajnog i šljaštećeg kod ovog pretraživača kao što su Flash i HTML5 podrška, nova welcome stranica, ono što je ipak od presudnog značaja i što bi moglo...

Nastavak na ItRešenja.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.