MWC2014: Šta nas očekuje na najvećem sajmu mobilne tehnike?

Izvor: B92, 24.Feb.2014, 11:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MWC2014: Šta nas očekuje na najvećem sajmu mobilne tehnike?

Svake godine krajem februara, u Barseloni se održava Mobile World Congress, najveći sajam mobilnih komunikacija na svetu, na kome se predstavljaju uređaji i rešenja koja će obeležiti tekuću godinu u svetu telekomunikacija.

MWC2014 – ekskluzivno za B92: Marko Tanasković i Zoran Drenković, Tech Lifestyle magazin

Ovogodišnji sajam će, prema najavama, obilovati predstavljanjem potpuno novih uređaja baziranim na najnovijim verzijama >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Android i Windows operativnih sistema. Biće prikazani mnogi telefoni i tableti, a velika očekivanja su od takozvane „nosive tehnike“ svakakvih oblika, među koju spadaju pametni satovi i narukvice.

Najveći proizvođači će prezentovati najnovije uređaje o kojima se priča već nekoliko nedelja, počevši od Samsunga i Nokije, preko LG-a i Sony-ja, do HTC-a, Huaweia i Lenova. Svojih pet minuta će imati i mnogi manji proizvođači telefona i aplikacija, koji niču kao „pečurke posle kiše“.

Predstavićemo vam nove servise za krajnje korisnike u okviru projekta Connected City, najaviti nove velike telefone sa 2K (2560x1440 piksela) ekranima, bolju i noviju tehnologiju po nižoj ceni i nova iskustva za krajnje korisnike.

Mobile World Congress počinje u ponedeljak, 24. februara i traje do 27. februara. Svakog dana novinari Tech Lifestyle magazina će vas izveštavati u obliku dnevnih izveštaja o novostima sa MWC sajma.

Više informacija možete pronaći na stranici Tech Lifestyle magazina – www.tech-lifestyle.com. Novosti možete pratiti i preko Twittera – @TechLifeZine, a za lakše praćenje Tech Lifestyle sa MWC sajma tu je u poseban hashtag - #TLMWC2014.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stiže Nokia Android

Izvor: Blic, 24.Feb.2014

Najveći sajam mobilne telefonije MWC, koji se održava u Barseloni počinje danas i trajaće do četvrtka 28. februara. Očekuje nas veliki broj premijera novih telefona, tableta i ostalih servisa...Nokia..Iz ove kompanije stiže nekoliko novih telefona i tableta sa Windows OS-om, a ujedno se očekuje...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.