Lista poverenja u brendove telefona: Neočekivano prvo mesto osvojio je ovaj telefon!

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Okt.2020, 08:57

Lista poverenja u brendove telefona: Neočekivano prvo mesto osvojio je ovaj telefon!

Kompanija Counterpoint je napravila "listu poverenja", gde su pobrojani svi proizvođači Android mobilnih telefona. Rangirani su na osnovu četiri kriterijuma - softver, sigurnost, kvalitet izrade i poslovna upotreba.

Kako su naglasili iz Counterpoint kompanije, softverska i sigurnosna ažuriranja za Android telefone su kritičan segment jer, zbog pandemije, mnogo više ljudi koristi internet za rad od kuće.

Već drugu godinu uzastopno, Nokia je na prvom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mestu njihovih istraživanja po pružanju podrške korisnicima u ova dva aspekta, a čak 98% proizvođača ne nudi dosledna ažuriranja softvera i sigurnosnih pečeva.

Nekoliko kriterijuma je neophodno ispuniti kako bi se proizvođači našli što više na ovoj listi: pored softvera i sigurnosnih ažuriranja, testira se i izdržljivost pri merenju sile, padovima, udarcima, ogrebotinama, termičkim ispitivanjima, izlaganju tečnosti itd.

Na drugom mestu "liste poverenja" nalazi se OnePlus, a slede ga Samsung, Realme, Xiaomi i Huawei. Top 10 kompletiraju Oppo, Lenovo, LG i Vivo.

Da li ste saglasni sa ovom listom? U koji brend vi imate najviše poverenja?
Pogledaj vesti o: Android

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.