Lažne Super Mario aplikacije za Android kriju malvere

Izvor: Informacija.rs, 28.Dec.2016, 13:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lažne ''Super Mario'' aplikacije za Android kriju malvere

Ako ste preuzeli igru Super Mario Run za svoj Android, loša vest je da ste možda inficirali telefon malverom. Igra koja je za samo četiri dana posle objavljivanja imala više od 40 miliona preuzimanja trenutno ima samo verziju za iOS uređaje, i nema je na Google Play, što je razočaralo mnoge korisnike Androida. Očekivano, pojavile su se brojne imitacije igre u brojnim prodavnicama aplikacija za Android za koje se ispostavilo da su malveri. Da bi preuzeli aplikaciju iz neke nezvanične prodavnice, korisnici Androida moraju da primene ključna bezbednosna podešavanja, i da omoguće instalaciju aplikacija iz "nepoznatih izvora".
Pogledaj vesti o: Android

Nastavak na Informacija.rs...






Povezane vesti

Super Mario i na Androidu! (FOTO)

Izvor: Mondo, 29.Dec.2016, 12:50

Registrujte se za novu igru već sad!..Super Mario Run potrčaće i na Android uređajima, čak ranije nego što se mislilo! Stranica za registraciju igrača već je dostupna na Super Mario Run Android linku, a primaju se i rezervacije iz Srbije. Nakon što je igra protutnjala iOS platformom na iPhone...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Informacija.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Informacija.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.