LG Optimus 4X HD uskoro dostupan

Izvor: NC magazin, 23.Maj.2012, 16:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LG Optimus 4X HD uskoro dostupan

LG Electronics najavio je da će Optimus 4X HD, koji je prvi put predstavljen na Svetskom kongres mobilne telefonije (MWC) u Barseloni, biti dostupan sledećeg meseca na evropskom tržištu. Optimus 4X HD poseduje novi korisnički interfejs pod nazivom Optimus UI 3.0, koji je kompanija LG razvila za sve svoje modele koji koriste Android Ice Cream Sandwich operativni sistem.
Od sajma u Barseloni, Optimus 4X HD poboljšan je sa novom SiO+ baterijskom tehnologijom, Quick MemoTM  aplikacijom u cilju povećanja produktivnosti, kao i Media Plex TM  paket radi boljeg multimedijalnog iskustva.

Nastavak na NC magazin...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NC magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NC magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.