Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 05.Mar.2024, 06:49

Koncert Nada Popaz i prijatelji 6. marta u Kačarevu

KAČAREVO – U Svečanoj Sali MZ Kačarevo u sredu, 6. marta će održati koncert bend Nada Popaz i prijatelji. Koncert počinje u 19 časova. Na repertoaru ove muzičke grupe su džez melodije, evergreen pesme kao i brojne kompozicije popularnih hitova zabavne muzike. Ulaz slobodan. Organizator Dom kulture Kačarevo. Pročitajte još: Preuzmite našu Android aplikaciju sa […]
Vest Koncert Nada Popaz i prijatelji 6. marta u Kačarevu objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U Betaniji rođeno 11 beba

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 05.Mar.2024

NOVI SAD – U prethodna 24 časa u novosadskoj Betaniji rođeno je 11 beba.  Na svet su majke donele pet devojčica i šest dečaka. Čestitamo! Pročitajte još:  Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.. Vest U Betaniji rođeno 11 beba objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.