Konačno su se u Instagramu setili ovoga!

Izvor: Mondo, 27.Nov.2015, 19:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konačno su se u Instagramu setili ovoga!

Popularna društvena mreža testira opciju koja će omogućiti korisnicima istovremeno korišćenje dva naloga na Android uređajima.

Sada konačno možete istovremeno koristiti dva Instagram naloga na jednom Android telefonu, sudeći prema Android Police sajtu.

No, za sada je ova mogućnost dostupna samo malom broju korisnika. Za prosečne korisnike ovo možda i nije toliko velika i bitna >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << vest, ali za menadžere koji vode poslovne stranice i vlasnike raznih biznisa, svakako jeste. Ovo je za njih velika vest!

Android Police piše da je opcija dostupna u 7.12.0 verziji aplikacije koja treba da bude dostupna svim članovima Instagram Android beta grupe, prenosi The Next Web.

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebooku,Twitteru i Instagramu.

Instagram Multi-aacount pic.twitter.com/gWKPOcvKbh

— Rogue (@fro_rogue) November 25, 2015

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.