Kompanija Nothing možda radi na svom pametnom satu

Izvor: Piplmetar.rs, 22.Jun.2023, 06:30

Kompanija Nothing možda radi na svom pametnom satu

Kompanija Nothing, poznata po svojim jedinstvenim “transparentnim” uređajima, možda radi na svom pametnom satu. Nothing smartwatch bi mogao da bude njihov sledeći veliki projekat, nakon Nothing Phone (2) koji nam stiže sledećeg meseca.
Ranije ove godine, Nothing je podneo zahtev za zaštitni znak pod nazivom “CMF BY Nothing”. Nedavno, isti taj žig je povezan sa proizvodom na listi za sertifikaciju sa model brojem “D395”. Zanimljivo je da je ovaj proizvod klasifikovan kao pametni >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << sat, piše Android Authority.
Ipak, zaštitni znak ne garantuje da će Nothing zapravo izbaciti pametni sat na tržište, ali to je dobar indikator da kompanija makar razmišlja o tome. Zaštitni znak im pomaže da praktično rezervišu svoj brending.
Čak je i Karl Pei, osnivač kompanije Nothing, sugerisao na svom Twitter nalogu da kompanija razmišlja o pametnim satovima. “Učimo o kategoriji”, odgovorio je na pitanje korisnika kada će Nothing izbaciti pametni sat.

Twitter
Prilično je jasno da kompanija želi da uđe na tržište pametnih satova, ali to su svi detalji koje trenutno imamo. Imajući u vidu da će to biti proizvod kompanije Nothing, možemo da očekujemo neke transparentne elemente, pošto je to njihov stil.
Reč “CMF” je takođe interesantan izbor za zaštitni znak, jer CMF obično označava Color-Material-Finish proces tokom razvoja proizvoda, gde se istražuju opcije za boju, materijal i završnu obradu proizvoda.

Možda dobijemo prvi Nothing proizvod koji neće biti transparentan.
Opširnije
Izvor: Benchmark.rs

Pogledaj vesti o: Android

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.