Kako su ismejali Stiva Džobsa (VIDEO)

Izvor: S media, 07.Feb.2012, 14:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako su ismejali Stiva Džobsa (VIDEO)

Obučen u Džobsove karakteristične farmerke i crnu rolku, komičar izjavljuje “Hvala Bogu da mogu da se igram i sa drugim tabletima” i potom predstavlja Android tablet Action Electronicsa i njegov višejezični rečnik.

Hoće li se Apple ikada zaustaviti?

Stiv Džobs kao božanstvo (VIDEO)

Super kuhinjski tablet (VIDEO)
>> Pročitaj celu vest na sajtu S media << />
Chelsea Chen, PR kompanije za Reuters je izjavila kako za Apple reklama ne bi trebalo da bude sporna. Stiv Džobs je uvek promovisao kvalitetne Appleove proizvode, pa ne vidimo razloga zašto njegov lik ne bi mogao da reklamira i kvalitetne proizvode drugih kompanija”, izjavila je Chen dok se Apple po pitanju reklame još nije oglasio, javlja Profitiraj.hr.

*Džobs je smatrao kako je Googleov Android mobilni sistem kopirao Appleov iOS koji se koristi u iPhone i iPad uređajima. U autorizovanoj biografiji, autora Waltera Isaacsona Stiv navodi kako je objavio rat Androidu i da se oseća kako ga je Google izdao na ličnom nivou.

*Pogledajte zašto je ova reklama previše "škakljiva" za Super Bowl.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.