Kako se odjaviti sa Push notifikacija? (Chrome, Firefox, Opera, Android)

Izvor: SaznajNovo.com, 11.Jun.2019, 11:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako se odjaviti sa Push notifikacija? (Chrome, Firefox, Opera, Android)

Push notifikacije su veoma korisne ukoliko želite da pratite neki sajt i budete obavešteni o novinama gotovo instant. O tome šta su Push notifikacije pročitajte u ovom članku.
Ipak, neki korisnici se prijave na obaveštenja na nekom sajtu, a da ni ne znaju, i sada žele da se odjave. Sa druge strane, neko se prijavio namerno i sad želi da se odjavi iz nekog razloga, ali ne zna kako.
U ovom članku ću vam pokazati kako to da uradite u Chrome, Firefox, Opera i Chrome za >> Pročitaj celu vest na sajtu SaznajNovo.com << Android veb pregledaču.
Uputstvo Prvo otvorite sajt sa kojeg više ne želite da primate obaveštenja, pa ispratite uputstvo koje sledi:
Chrome (desktop) Kliknite na katanac levo od linka sajta i pored naziva „Notifications“ izaberite „Block„. Osvežite stranicu pritiskom F5.

Firefox Kliknite na zeleni katanac levo od linka sajta pa kod „Send notifications“ kliknite iks (X). Osvežite stranicu pritiskom F5.

Opera Kliknite na katanac levo od linka sajta i pored naziva „Notifications“ izaberite „Block„. Osvežite stranicu pritiskom F5.

Chrome (Android) Tapnite na katanac levo od linka sajta pa na „Site Settings„. I na kraju još tapnite „Clear & reset“ pa potvrdite opet na „Clear & reset„. Osvežite sajt povlačenjem stranice ka dole.
Ponovno prijavljivanje Ukoliko pak želite da se ponovo prijavite na obaveštenja, postupak je isti samo svuda izaberite „Allow„. U slučaju Android-a, kada se odjavite sa obaveštenja sajt će vas ponovo pitati da se prijavite čim ga ponovo posetite. Detaljnije uputstvo sa animacijama pogledajte OVDE.
Link do članka - Kako se odjaviti sa Push notifikacija? (Chrome, Firefox, Opera, Android)

Nastavak na SaznajNovo.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SaznajNovo.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SaznajNovo.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.