Kako pokrenuti Android aplikacije na Mac računaru

Izvor: Mondo, 04.Jul.2015, 13:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako pokrenuti Android aplikacije na Mac računaru

Ako ste hteli da koristite Android aplikacije na Mac računaru a niste znali kako, evo rešenja.

Foto: Promo. Ilustracija.

Pokretanje Android aplikacija na vašem Mac dektop računaru upravo je postalo lakše nego ikada, sa zvaničnom verzijom BlueStacks emoulatora. BlueStacks prethodno je bio dostupan samo za PC, ali nakon dugog beta testa, konačno je dostupan svima za preuzimanje, i to potpuno besplatno.

Najbolja >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << stvar u vezi sa ovim emulatorom, pored toga što je besplatan, je to kako se instalira i koristi. Preuzmete aplikaciju, kliknite, i pratite instrukcije. Za nekoliko minuta bićete ulogovani na svoj Google nalog. Moći ćete da preuzmete milione aplikacija koje su vam već poznate sa Play prodavnice.

Kontrole na tastaturi rade odlično sa ovim emulatorom. Svaka aplikacija je prilagođena kako bi radila sa softverom, možete čak da podesite da se prikazuje na celom ekranu. Pinch-to-zoom funkcioniše kao trackpad. Isto kao na pametnom telefonu ili tabletu.

Pored igranja video igara i korišćenja aplikacija, BlueStacks takođe dozvoljava da fajlove sa računara pošaljete u virtuelno mobilno okruženje.

BlueStacks već sada ima 90 miliona Windows korisnika, a imajući u vidu da je besplatan za sve Mac korisnike, ova brojka će se dosta povećati u narednom periodu, prenosi BGR.

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebooku,Twitteru i Instagramu.



Izvor: BlueStacks
Pogledaj vesti o: Android

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.