Kako da sinhronizujete Google Chrome i Android bookmarks?

Izvor: Baguje.com, 18.Jan.2012, 14:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako da sinhronizujete Google Chrome i Android bookmarks?

Svi znamo za veoma moćnu mogućnost Google Chrome-a da sinhronizuje bookmarke na više računara uz pomoć vašeg Google naloga. Međutim, veoma čudno, Android operativni sistem nema mogućnost sinhronizacije ovih bookmarka sa svojim ličnim mobilnim veb brauzerom. Ukoliko vam je ovo veoma potrebno, onda predlažem da pratite sledeće korake kako bi pristupili svojim računarskim sačuvanim adresama na Android telefonu.

Inače, treba pomenuti da se u poslednje vreme sve više priča da Google sprema Google Chrome i za Android platformu, ali još uvek ništa zvanično. Verujem da će, kada se ovo pojavi, ova sinhronizacija biti moguća odmah i bez ikakvih poteškoća, do tada, pratite sledeće uputstvo.
Pre nego što počnete bilo šta, sinhronizacija mora već biti podešena u Google Chrome veb brauzeru na vašem računaru. Pogledajte zvanično uputstvo kako to uraditi. Instalirajte ChromeMarks Lite aplikaciju sa Android marketa na svom mobilni telefon. Pratite uputstvo u aplikaciji ili ga zatvorite odmah. Pritisnite Sync dugme u programu kako bi počeli sinhronizaciju. Prvi put kada sinhronizujete, morate dozvoliti aplikaciji da pristupi vašim sačuvanim adresama. Takođe, postupak može da potraje relativno dugo, u zavisnosti od broja podataka koji se sinhronizuju Na kraju autorizacije, sinhronizujte vaše podatke i trebali bi da vidite uskoro vaše bookarke sve kao i na desktop računaru ChromeMarks LiteChromeMarks Lite


Kako da sinhronizujete Google Chrome i Android bookmarks? is a post from: Baguje.COM
Srodni postovi

Android tema za Google Chrome

Kako da sačuvate vaša Google Chrome podešavanja?

Pratite vašu Adsense zaradu preko Google Chrome dodatka

Nastavak na Baguje.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Baguje.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Baguje.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.