Izvor: ItRešenja.com, 03.Okt.2012, 16:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jelly Bean 4.1 skoro niko ne koristi

Manje od 2% svih Android uređaja koristi najnoviji Googleov operativni sistem skoro tri meseca nakon njegovog pojavljivanja na tržištu. Android 4.1 Jelly Bean dostupan je od jula ali je instaliran na svega 1,8% Android uređaja. Preko 55% i dalje koristi …The post Jelly Bean 4.1 skoro niko ne koristi appeared first on IT Rešenja.
Pogledaj vesti o: Android

Nastavak na ItRešenja.com...






Povezane vesti

Gingerbread najkorišćenija verzija Androida

Izvor: ITsvet.com, 04.Okt.2012, 14:32

Uprkos činjenico da je jedna od najstarijih dostupnih verzija Android operativnog sistema na tržištu, Gingerbread je i dalje dominantan. Google je ažurirao svoje podatke i saopštio da Android 2.3 (Gingerbread) koristi 55.8% korisnika svih Android uređaja. Android 4.0 (Ice Cream Sandwich) je na...

Nastavak na ITsvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ItRešenja.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ItRešenja.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.