Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 18.Jul.2023, 15:08

JKP „Vodovod i kanalizacija“: Apel na građane da ne koriste pijaću vodu za zalivanje bašte

NOVI SAD – Tokom leta, potrošnja vode je višestruko povećana. Najviše vode se potroši u prigradskim naseljima. Iz JKP „Vodovod i kanalizacija“ apeluju na korisnike da pijaću vodu ne koriste za zalivanje bašta, jer voda nije neiscrpan resurs. Pročitajte još:  Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.
Vest JKP „Vodovod i kanalizacija“: Apel na građane da ne koriste pijaću vodu za zalivanje bašte objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.
Pogledaj vesti o: Android

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Povezane vesti

U Malom Iđošu uklonjeni kavezi za PET ambalažu

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 18.Jul.2023

MALI IĐOŠ – Mesna zajednica Mali Iđoš obaveštava građane da su kavezi za PET ambalažu uklonjeni. Tim povodom, građani se mole da otpad ne odlažu na tim lokacijama već da ga odlažu u plave kante, namenjene za reciklažni otpad. Plave kante odnosiće se u petak, 21.07. (istočni deo Malog...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.