Izvor: Nezavisne Novine, 09.Feb.2016, 14:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Instagram dodao zvaničnu podršku za više naloga

Instagram je eksperimentisao sa dodavanjem podrške za više naloga na svojim Android i iOS aplikacijama već mjesecima, a prvi izvještaji u kojima korisnici prijavljuju da su vidjeli funkciju su se dogodili u novembru.

Međutim, to je sve bila faza testiranja a funkcija do sada nije bila dostupna svim korisnicima aplikacija.

Ove nedelje se sve to promijenilo pa je servis za dijeljenje fotografija u vlasništvu Facebook-a zvanično najavio da podrška za više >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << naloga stiže za sve korisnike.

Funkcija će biti dio Instagram aplikacije za iOS i Android verzija 7.15 koja će moći da se pronađe u iTunes App Store i Google Play Store u narednih nekoliko dana. Kada instalirate aplikaciju, možete da odete u podešavanja vašeg profila i lako dodate novi nalog.

(NN, benchmark)

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.