I android dobija dark mode za YouTube

Izvor: Radio 021, 30.Jul.2018, 19:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I android dobija "dark mode" za YouTube

Pre četiri meseca, korisnici Epl uređaja su dobili popularni dark mod na Youtube servisu, a od sada će opcija biti dostupna na Android operativnim sistemima.

Ovaj mod je prvenstveno koristan za oči korisnika koji koriste Youtube servis tokom noći, odnosno u svim slučajevima kada imate nedostatak svetlosti.

Na >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << Android uređajima možete pronaći dark mod (dark theme) u sekciji General - Settings, a pri pokretanju opcije primetićete kako mod menja glavnu podlogu interfejsa u tamno sivu boju dok slova ostaju u beloj boji.

Autor: B92
Pogledaj vesti o: Apple

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

YouTube-ov dark mode stigao na Android platforme

Izvor: PCAxe.com, 31.Jul.2018, 11:01

Development tim YouTube-a je odlučio da donese svoju "mračnu temu" na Android platforme, nakon što su iOS korisnici mogli da počnu da je koriste još u martu mesecu.. Poznati video streaming gigant je počeo sa puštanjem opcija na par Google-powered uređaja.. Ukoliko ga pak imate na telefonu,...

Nastavak na PCAxe.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.