Izvor: Nezavisne Novine, 03.Mar.2017, 19:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Huawei zvanično predstavio novi Watch 2 pametni sat! (VIDEO)

Prošlo je oko dvije godine od kako je Huawei predstavio svoj prvi Android Wear pametni sat… Nedavno, na MWC sajmu u Barseloni, Huawei je predstavio novi pametni sat, a radi se o nasljedniku koji nosi očekivan naziv: Huawei Watch 2.

Na prvi pogled, dizajn je svakako nešto novo. Osim toga, 4G povezivost je prvi novitet vrijedan pomena. To znači da vamuz novi Android Wear 2 operativni sistem koji pokreće sat, >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << neće biti potreban telefon kako bi obavili bilo koju uperaciju…

Prema navodima Huawei-a, Watch 2 pametni sat će ovog mjeseca prvo postati dostupan Španiji, Francuskoj, Portugalu, Njemačkoj, Italiji i naravno u matičnoj zemlji kompanije, Kini.



Watch 2 će biti dostupan i nekoliko različitih boja, za dvije različite varijante. Industrijka varijanta će imati ekran prečnika 1.3 inča, rezolucije 390*390, 4 GB interne memorije i bateriju kapaciteta 420 mAh. Prema tvrdnjama Huawei kompanije, ova baterija će korisnicima obezbijediti do dva dana korišćenja nakon jednog punjenja. Kao što smo već spomenuli, Android Wear 2.0 je platforma koja će ga pokretati, a što se procesorske snage tiče, tu će Snapdragon Wear 2100 obaviti svoje.

Fitnes varijanta će biti istih karakteristika, stim da će imati malo drugačiji dizajn, GPS modul, senzor koji prati rad srca, širi izbor boja kućišta i narukvica.

Za one prefinjene, Huawei radi i na Porsche Design varijanti koja će se odlično uklopiti sa Porche Design Mate 9 telefonom. Više o novom Huawei P10 i Huawei Watch 2 pogledajte u priloženom video sjajnog MrMobile-a:

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.