Hteli ili ne, moraćete da instalirate Messenger!

Izvor: Mondo, 03.Jun.2016, 16:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hteli ili ne, moraćete da instalirate Messenger!

Ukoliko koristite Android telefon, Facebook će vas naterati na ovaj potez.

Uklanjanje zvanične Facebook aplikacije sa pametnog telefona i korišćenje veb pregledača za pristup ovoj društvenoj mreži može biti vrlo pametna i korisna stvar. Štedite internu memoriju, bateriju, itd. Možete >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << čak ukloniti i Messenger aplikaciju i dopisivati se putem mobilne verzije preko veb pregledača.

Međutim, korisnici pametnih telefona ovih dana prijaljuju da od Facebook-a dobijaju obaveštenja u vezi sa njihovim porukama, o tome kako im više ne mogu pristupiti sa mobilnog sajta. Umesto toga, budu preusmereni na Facebook Messenger.

Korisnici Facebook mobilnog sajta sada, da bi pristupili porukama, moraju da instaliraju Messenger aplikaciju.

Kako Android Police navodi, kompanija će možda uskoro naterati korisnike mobilnog sajta da instaliraju Android verziju Messenger aplikacije. Ako se ovo zaista desi, pretpostavlja se da će svi korsinici mobilnog sajta biti primorani da urade ovo.

Facebook korisnicima čak i ne dozvoljava da pogledaju poruke. Preusmereni su na Messenger aplikaciju.

Prema svemu sudeći, Facebook postaje sve agresivniji kada je Messenger aplikacija u pitanju, piše BGR.

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebooku,Twitteru i Instagramu.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.