Hoće li vaša Motorola dobiti Android 4.0?

Izvor: B92, 21.Maj.2012, 15:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hoće li vaša Motorola dobiti Android 4.0?

Činjenica da je Motorola Mobility sada u vlasništvu Googlea mnoge je navela da pomisle da će kao proizvođač Android uređaja imati povlašćen položaj.

Kako za mnoge Motorola telefone još uvek nema nadogradnje na Android 4.0 iz kompanije su izašli sa saopštenjem u kojem kažu:

"Možda se pitate zašto svi uređaji ne dobiju prelazak na Android 4.0 (ICS). Evo o čemu se radi. Radimo sa Googleom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i operaterima na svakoj softverskoj nadogradnji. I, naravno, želimo da nova verzija unapredi naš uređaj. Ako utvrdimo da to nije slučaj, onda neće ni biti nadogradnje za taj uređaj", navodi se u saopštenju.

Objavljena je i strana sa najnovijim vestima o nadogradnji, gde se može videti da će evropski korisnici Xoom tableta ICS dobiti u drugom kvartalu, kao i korisnici smartfona RAZR. Apdejt za Xoom 2 dolazi tek u trećem kvartalu za evropske korisnike, a Defy+ će, na primer, ostati na Androidu 2.3.

Kompletnu listu možete videti ovde.

Činjenica da će novi Android za neke uređaje stići tek krajem godine, odnosno čitavih godinu dana nakon izlaska ove verzije, pojedini mediji okarakterisali su čak kao "sramotnim".

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.