Halo Android, ovde Windows 10!

Izvor: B92, 10.Okt.2019, 09:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Halo Android, ovde Windows 10!

Još prošle godine iz Microsofta je najavljena integracija PC-a i Android telefona kroz aplikaciju Your Phone.

Simbioza sa Windowsom 10, uskoro će obrnuti pun krug, jer će se dosadašnjim funkcijama slanja poruka, obaveštenja i razmeni podataka između dva uređaja, pridružiti i one vezane za pozive - pozivanje, javljanje, odbijanje, glasovna pošta, pregled istorije poziva i naravno, transfer poziva između kompa i telefona.

Da bi se ova novatarija koristila, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << neophodan je telefon sa verzijom operativnog sistema koji nije stariji od Android 7.0, aktivirana Bluetooth veza sa računarom na kome je Desetka ažurirana ovogodišnjim majskim updateom (1903), mikrofon i zvučnici/slušalice.

Calls kreće sa postepenom distribucijom u Insiders programu, tako da je treba očekivati među postojećim opcijama u doglednom roku.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.