HTC potvrdio Froyo update

Izvor: B92, 24.Maj.2010, 20:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HTC potvrdio Froyo update

Sa izbacivanjem verzije Froyo (Android 2.2) mnogi korisnici su ostali u nedoumici da li će njihovim telefonima biti omogućeno da apdejtuju svoje Android operativne sisteme na najnoviju verziju.

Izvor: Benchmark




Iz kompanije HTC stižu uveravanja da će "većina njihovih novih telefona dobiti mogućnost apgrejda na verziju 2.2." Termin "većina" iz prethodnog citata odnosi se na >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << njihove telefone koji su se pojavili ove godine.

Pored toga, pretpostavke su da telefoni nižih klasa neće dobiti ovu mogućnost, a ona će verovatno biti omogućena za modele kao što su Desire, Incredible i Evo 4G. HTC je najavio da će prvi uređaji koji će dobiti ovaj upgrade biti Desire i Incredible.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.