Izvor: Mikro - PC World, 07.Mar.2012, 13:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gugl plej je novi Android market

Gugl (Google) je konačno napravio i poslednji nedostajući deo koji mu je neophodan za nadmetanje s Eplom (Apple) u svetu maloprodaje digitalnih sadržaja: objedinjenu prodavnicu za sve vrste digitalne zabave. Nova prodavnica nazvana Gugl plej (Google Play) je kombinacija ranijih Guglovih nastojanja da prodaje digitalni sadržaj, mrežnih prodavnica Android market, Gugl mjuzik (Google Music) i Ebuk...Saznajte više | Pošaljite vaš komentar
Pogledaj vesti o: Android

Nastavak na Mikro - PC World...






Povezane vesti

Google Play novo ime za Android market

Izvor: Nezavisne Novine, 07.Mar.2012

Google je sve svoje trgovine za digitalnu zabavu objedini na jedno mjesto napravši tako i posljednji nedostajući dio koji mu je neophodan za natjecanje s Eplom (Apple) u svijetu maloprodaje digitalnih sadržaja.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mikro - PC World. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mikro - PC World. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.