Gugl Duo ima nove opcije

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Maj.2020, 09:27

Gugl Duo ima nove opcije

Stalno novine...

Google još nije završio sa unapređenjima Google Duo servisa za vreme pandemije. Ranije je ubacio nekoliko dodataka, a sada je ubacio i family mod za porodice. Taj mod pre svega unosi kreativnost u vaše video pozive.

Novi mod omogućava da dodate simpatične AR efekte dok ste u razgovoru ili da crtate. U tom modu, dugme za prekid razgovora i mute dugme su skriveni, da deca ne bi, kao što je to uobičajeno, slučajno prekinula vezu.

Unapređenja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << neće zaobići ni mobilne platforme, pa će ubrzo biti i na Android-u i iOS-u. Grupni razgovori će takođe olakšati komunikaciju, a Google najavljuje da će u narednim nedeljama omogućiti i javljanje iz pretraživača. U tom momentu biće omogućeno samo za Chrome brauzer, a svoje sagovornike jednostavno ćete zvati putem slanja linka.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.