Izvor: Mondo, 25.Apr.2018, 20:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Google se udružio sa novim proizvođačem telefona

Uskoro ćemo videti naprednije Android Go uređaje.

Android Go je zamišljena kao platforma za pristupačne, ali pouzdane Android telefone, koje će Google uskoro izrađivati sa Meizu kompanijom.

Meizu je popularan među korisnicima koji preferiraju solidne telefone, koji nisu precenjeni, a dovoljno su inovativni da budu zadovoljni njima. Takođe, Meizu je i zvanično dostupan kod nas, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << pa postoji mogućnost da ćemo i u Srbiji i regionu videti Meizu Android Go uređaje.

Šta je sve Meizu doneo u Srbiju >>>

Saradnju su kompanije najavile preko Twitter društvene mreže, ali nema dodatnih informacija o dostupnosti, ceni ili vremenskom roku izlaska telefona.

Those of you who've been following me for a while know how passionate I am about Android Go. I'm proud to share we're working together with Google to launch Meizu's first #AndroidGoEdition smartphone! pic.twitter.com/r9vaZQaaeH

— Ard Boudeling (@ArdCB) April 24, 2018

U svakom slučaju, raduje nas da je do saradnje došlo! Trenutno se Android Go telefoni mogu naći na nekim Nokia i Alcatel modelima, koji se ili će se prodavati i kod nas.

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebook, Twitter i Instagram mreži.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.